بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار

زهرا بختیاری؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشار منش

دوره 23، شماره 3 ، مهر 1400، ، صفحه 459-469

چکیده
  به‌منظور بررسی امکان استفاده از پودر جوجه خروس­های نژاد لگهورن، در تغذیه مرغ­های تخم‌گذار آزمایشی با استفاده از 200 قطعه مرغ تخم‌گذار سویه بونز در سن 50 هفتگی، طی سه دوره 28 روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار، پنج تکرار و هشت مرغ در هر تکرار انجام شد. تیمار­های آزمایشی عبارت بودند از جیره‌های حاوی سطوح صفر (شاهد)، چهار، ...  بیشتر

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ

محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

دوره 23، شماره 2 ، تیر 1400، ، صفحه 245-254

چکیده
  تأثیر استفاده از اسید استیک، اسید­بوتیریک و اسیدپروپیونیک و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ­های تخم‌گذار و برخی فراسنجه‌های کیفی تخم­مرغ با استفاده از 320 قطعه مرغ تخم‌گذار سویه بوونز در یک آزمایش فاکتوریل 2×4 با چهار سطح اسید چرب (بدون اسید چرب، 0/1 درصد جیره، اسید پروپیونیک، 0/2 درصد جیره، اسید بوتیریک، 0/3 درصد جیره) و دو سطح ...  بیشتر

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

دوره 19، شماره 2 ، مرداد 1396، ، صفحه 479-491

چکیده
  به منظور بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره مرغ­های تخم­گذار، بر عملکرد تولیدی و خصوصیات کیفی تخم­مرغ از تعداد 108 قطعه مرغ تخم­گذارهای لاین سویه 36-W با سن 96 هفته در یک آزمایش فاکتوریل (3×2) با دو منبع چربی (روغن گیاهی و پودر چربی) و سه حالت افزودنی محرک رشد (بدون افزودنی، پروبیوتیک و آنتی­بیوتیک) در قالب طرح ...  بیشتر