بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره

منصور دهقانی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

دوره 23، شماره 2 ، تیر 1400، ، صفحه 191-200

چکیده
  مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر فرآوری کاه گندم و باگاس نیشکر با اوره بر ترکیب شیمیایی، زمان تأخیر و فراسنجه ­های تجزیه‌پذیری ماده خشک و الیاف نامحلول در شوینده خنثی (NDF) به روش کیسه­ های نایلونی انجام شد. ترکیب شیمیایی و فراسنجه­ های تجزیه‌پذیری نمونه ­های فرآوری‌نشده و عمل‌آوری‌شده با پنج درصد اوره با استفاده از سه راس گاو ...  بیشتر