اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخمگذار و فراسنجه های کیفی تخم‌مرغ‌

محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

دوره 23، شماره 2 ، تیر 1400، ، صفحه 245-254

چکیده
  تاثیر استفاده از اسید استیک، اسید‌بوتیریک و اسیدپروپیونیک و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و برخی فراسنجه های کیفی تخم‌مرغ با استفاده از 320 قطعه مرغ تخم‌گذار سویه بوونز در یک آزمایش فاکتوریل 2×4 با چهار سطح اسید چرب (بدون اسید چرب، 0/1 درصد جیره، اسید پروپیونیک، 0/2 درصد جیره، اسید بوتیریک، 0/3 درصد جیره) و دو سطح پروبیوتیک ...  بیشتر