مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور

محدثه اثنی عشری؛ حامد احمدی؛ فرید شریعتمداری؛ مصطفی لطفی

دوره 25، شماره 1 ، فروردین 1402، ، صفحه 93-105

چکیده
  هدف از این پژوهش بررسی اثرات چربی افزوده شده در مخلوط‌کن، پروتئین خام جیره و دمای حالت دهنده بر شاخص ماندگاری پلت، انرژی الکتریکی مصرفی هنگام تولید خوراک با استفاده از ابزارهای مدل‌سازی محاسباتی بود که از 192 نمونه خوراک جوجه‌های گوشتی با سطوح مختلف چربی افزوده شده در مخلوط‌کن (چهار سطح) و پروتئین خام (چهار سطح) در اجزای خوراک و دماهای ...  بیشتر

پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه

مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی؛ محسن شرفی

دوره 21، شماره 2 ، تیر 1398، ، صفحه 223-232

چکیده
  این پژوهش به‌منظور معرفی مدل رگرسیون خطی چندگانه جهت پیش­بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح‌شده برای ازت (TMEn) در سبوس گندم انجام شد. چربی خام، خاکستر، پروتئین خام، فیبر خام (درصد در ماده خشک) وTMEn  (کیلوکالری در کیلوگرم ماده خشک) در 25 نمونه سبوس گندم با 4 تکرار اندازه­گیری شد. برای تعیین TMEn، نمونه­ها به‌روش تغذیه اجباری سیبالد ...  بیشتر