اثر عصاره هیدروالکلی دو گونه آویشن بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی جوجه‌های گوشتی

محمد ملک زاده؛ میر داریوش شکوری؛ حسین عبدی بنمار

دوره 20، شماره 2 ، مرداد 1397، ، صفحه 305-314

چکیده
  اثر عصاره­ هیدروالکلیدو گونه آویشن و فلاوومایسین برگوارش‌پذیریمواد مغذی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی جوجه ‌های گوشتی، با استفاده از 128قطعهجوجه یک‌ر­وزهسویهراس308درقالب طرحکاملاً تصادفی با چهار تیمار، چهاربررسی شد. تیمارها شامل شاهد، 05/0 درصد عصاره­ آویشن دنائی، 05/0 درصد عصاره آویشن کوهی و 1/0 درصد فلاوومایسین بودند. جوجه‌هایی که ...  بیشتر