تاثیر افزودن پودر برگ رزماری به جیره خروس روی فراسنجه‌های منی و نرخ آسیب DNA تحت شرایط تنش گرمایی

طیبه امیدوار؛ سعید محمدزاده؛ مسیب امیری

دوره 24، شماره 2 ، تیر 1401، ، صفحه 237-246

چکیده
  تأثیرپودر برگ رزماری روی فراسنجه­های منی و نرخ آسیب DNA تحت شرایط تنش گرمایی با استفاده از 40 قطعه خروس بومی در سن 42 هفته و وزن2300 گرمدرقالب آزمایش فاکتوریل 2×2 طرح بلوک کامل تصادفی با دو سطح درجه حرارت(طبیعی و تنش گرمایی) و دوسطح پودررزماری (بدون رزماریو 7/5 گرم پودررزماری درکیلوگرم جیره)به‌مدت هفت هفته بررسی شد.دمای سالن در شرایط طبیعی22-18و ...  بیشتر

تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی

کیوان پارسائی؛ سعید محمدزاده؛ مچید طوافی

دوره 19، شماره 1 ، اردیبهشت 1396، ، صفحه 223-232

چکیده
  تأثیر افزودن پودر مرزه خوزستانی به جیره، بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه با استفاده از تعداد 36 قطعه خروس بومی(سن 40 هفتگی و وزن 293±2039 گرم) بررسی شد. پودر مرزه خوزستانی در سطوح صفر،20 و40 گرم در کیلوگرم جیره غذائی به مدت هشت هفته به جیره اضافه شد. در پایان هفته هشتم، خروس‌ها ذبح و بیضه‌ها از محوطه شکمی خارج شدند. مقاطع بافتی بیضه تهیه ...  بیشتر